Kilang Pakaian A

By | January 26, 2022

Kilang Pakaian A. Team branded collection akan melelong pakaian berkualiti dengan harga borong kilang terbaik bermula dari rm3 sehelai. Objektif lain,perancangan lokasi kilang ialah untuk menempatkan.

Kilang kasut, pakaian di Palestin hasil produk sanitasi
Kilang kasut, pakaian di Palestin hasil produk sanitasi from mediapermata.com.bn

Sungguhpun kilang di labuan ini lebih kecil dari yang gi tuaran 117 orang telah diambil bekerja sejak bulan mei, 1978. Kilang kami membekal dan menerima tempahan pukal pelbagai fesyen muslim seperti jubah, kurta, baju raihan, shawl, dress,. Menerima tempahan baju korporat , tshirt , baju muslimah , baju f1 , tudung , seluar dalam kuantiti yang banyak dan minimum 20 pieces sahaja.

Menjual Pelbagai Jenis Pakaian Bundle Daripada Usa.

And more order now find more previous next our service sweing cutting finishing sewing sewing is the gathering of some portion of. Ini harga kaw2 sentap hanya buat anda. Kami dari zayanah trading yang mempunyai tukang potong/tukang jahit/tukang gosok yang berpengalaman selama 6 tahun dalam bidang jahitan pukal dan ingin menawarkan kepada semua owner butik offline/online yang memerlukan khidmat jahitan dengan moq serendah 100 helai dengan harga yang berpatutan.

Untuk Maklumat Lebih Lanjut, Hubungi Kami Sekarang.

Home muskan kilang jahid pukal we will do for your shop vest quality baju kurung, baju melayu, baju kebaya, uniform, panjabi, jubba, baju cooperate, blouse. Kilang kami membekal dan menerima tempahan pukal pelbagai fesyen muslim seperti jubah, kurta, baju raihan, shawl,. Pengajian perniagaan penggal 1 lokasi kilang 2.

Kilang Pakaian Is A Pembuatan Located In Banting.

Kilang pakaian muslim, rawang, selangor. Semua jenis pakaian perempuan / muslimah. Kami hanya menjual pakaian bundle yang berkualiti tinggi.

Team Branded Collection Akan Melelong Pakaian Berkualiti Dengan Harga Borong Kilang Terbaik Bermula Dari Rm3 Sehelai.

Kilang jahit pukal yang beroperasi di kuantan pahang. Kilang jahit baju selain menerima tempahan jahit pukal, kami juga menjual koleksi2 pakaian. Menerima tempahan baju korporat , tshirt , baju muslimah , baju f1 , tudung , seluar dalam kuantiti yang banyak dan minimum 20 pieces sahaja.

Pemilihan Lokasi Kilang Juga Bertujuan Untuk Memilih Lokasi Yang Dapat Mengembangkan Operasi Pengeluaran Produk.

Tempahan direct kilang sublimation printing. Objektif lain,perancangan lokasi kilang ialah untuk menempatkan. Jubah lelaki dan wanita dari semua jenis kain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *