Kedai Pakaian Mu Putrajaya

By | March 17, 2022

Kedai Pakaian Mu Putrajaya. Alteration.oning tudung yang rosak boleh juga dibaiki menjual kain ela,tudung,diomond press dan. Pembekal pakaian sekolah, school uniform, kokurikulum.

Kedai Baju Semua Ada Baju Muslimah )
Kedai Baju Semua Ada Baju Muslimah ) from kedaibajusemuaada.blogspot.com

Posted by izwahasnan at 7:16 am. Putrajaya kedai jahit d`serasi collection p9 kedai jahit dserasi memberi perhidmatan menjahit semua jenis pakaian wanita dan langsir. Namun, kelonggaran diberikan kepada murid yang tidak mempunyai pakaian yang sesuai dan mereka akan diberi kelonggaran hadir dengan pakaian sopan dan bersesuaian.

Design Baju Kelas Di Bandar Putrajaya Dengan Alamat Jalan P8E/1, Presint 8, 62250 Putrajaya, Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia

Kedai kelengkapan haji, umrah & sunnah (madi butik & collection) madi butik & collection. Dan yang bestnye dia ade jual manik japan juga. Pasaraya mu sdn bhd no.

Kat Sana Kedai Jahitan Untuk Sesape Nak Ingin Menempah Baju Fesyen Dan Membeli Barangan Jahitan.

Share to twitter share to facebook share to pinterest. Putrajaya sila hubungi saiful haris untuk temujanji di tempat anda : Kedai cetak dan sulam baju.

Selamat Datang Ke Kedai Jahit Online Iema.

Tempahan pakaian 2020 pakaian wanita dan kanak2 saja, bole terus wassap 0182098470. Pasaraya mu sdn bhd no. Sesapa yang mencari boleh lah ke sana.

Penghantaran Produk Printing Yang Telah Siap Disediakan Ke Putrajaya.

Kualiti lahir dari rasa kasih. Malah, secara keseluruhannya ada 86 buah cawangan di seluruh malaysia. 67 ground floor, jalan diplomatik, presint 15, 62050 putrajaya, wilayah persekutuan, putrajaya.

Posted By Dserasi At 4:41 Pm No Comments:

11, jalan 4/11a, seksyen 4 tambahan bandar baru bangi, 43650 bandar baru bangi, selangor. Kedai baju korporat kami di bandar puteri bangi, kajang.anda yang berada di seremban, nilai, putrajaya, shah alam boleh datang ke kedai kami.minimum tempahan baju korporat ready made 10 helai baju sahaja.baju custom made 30 helai keatas saja. D’serasi collection kedai jahit di pangsapuri putra harmoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *