Kedai Pakaian A

By | April 6, 2022

Kedai Pakaian A. Kedai baju vintage kami menjual pakaian bundle dengan harga yang berpatutan.sebarang pertanyaan sila hubungi kami ditalian 0148121390.kerjasama anda amatlah kami hargai. Saya nak habiskan stok utk pembelian lebih dari sehelai sms saya untuk dapatkan lagi diskaun.

Selamat Datang Ke Blog Cikgu Cahaya KEDAI PERCETAKAN BAJU
Selamat Datang Ke Blog Cikgu Cahaya KEDAI PERCETAKAN BAJU from ciciko91.blogspot.com

Kami juga menjual cenderamata ansara (persatuan bekas pelajar mrsm). August 14 at 5:39 pm ·. (sebelah kedai lama) di taman prima saujana.

We Manufacture School Uniform Since 1970.

Plastik nga button cop otto. Terima kasih kerana mempercayai kami (3 pelanggan terawal kami) friday, 20 june 2014. Kedai ansara adalah pusat sehenti atas talian untuk mendapatkan keperluan anak anda yang belajar di mrsm.

(Sebelah Kedai Lama) Di Taman Prima Saujana.

445 likes · 19 were here. Kedai baju vintage kami menjual pakaian bundle dengan harga yang berpatutan.sebarang pertanyaan sila hubungi kami ditalian 0148121390.kerjasama anda amatlah kami hargai. Pelanggan sanggup berbelanja untuk mendapatkan pakaian bundle yang sukar didapati hatta pada kedai yang menjual jenama itu sendiri di malaysia.

1.1.2 Sebab Sebab Memilih Perniagaan Smart Uniform Holding Memilih Perniagaan Menjual Dan Membeli Pakaian Seragam Berjenama Smart Kerana:

Clothing, clothing store, working at a diner. Kedai gambar & pakaian pengantin tls (fujifilm) is a electronic sales and services based in batu pahat, johor. Kedai pakaian wahab, bukit mertajam.

Kedai Pakaian Added 15 New Photos To The Album:

Samsung galaxy s iv to be unveiled on march 14. Baju kurung moden & baju raya 2021. Make a statement with our baju kurung moden, kebaya, dress & jubah, blouse, tudung & shawl and many more!

From Daily To Occasion Outfit, You Might Be Finding Something You Dreamed Of To Don For The Upcoming Raya 2021.

Saya ingin mencari seorang pekerja perempuan untuk bekerja di butik saya. (uniform pelangi) akan dibuka semula. Perlu diingatkan bahawa pendapatan berada dalam perkadaran langsung dengan lebar julat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *